>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tesla esitteli täysin uuden tuotteen – Lataa myös älypuhelimia

Manu Pitkänen

Tesla esitteli täysin uuden tuotteen – Lataa myös älypuhelimia
Tesla esitteli viime viikolla konseptimallit Semi-kuorma-autosta sekä uuden Roadster-urheiluauton. Näiden jatkoksi Teslalta saatiin ihan myyntiin asti yltänyt tuote, mutta valitettavasti tarkkasilmäisimmät kuluttajat ostivat sen varastot tyhjiksi.

Kyseessä on Teslan itse suunnittelema mobiililaturi, jonka avulla voi matkojen aikana ladata vaikkapa puhelimen akun uudelleen täyteen. Kapasiteetti ei päätä huimaa, sillä Tesla-logolla varustettuun laturiin on mahdutettu vain 3350 milliampeeritunnin akku. Vaikka sille lätkäistiin 45 dollarin hinta, sai Tesla myytyä varastot nopeasti tyhjäksi.

Laturissa on USB-, microUSB ja Lightning-portit, joten sitä voi käyttää Androidiin perustuvien laitteiden sekä Applen mobiilituotteiden kanssa.

Tuotekokeilujen ja erilaisten akkuratkaisujen esittely lienee järkevää, sillä Teslan hallussa on yksi maailman suurimmista akkutehtaista ja lisää on tulossa. Vaikka akkujen pääasiallinen käyttökohde onkin sähköautot, on järkevää yrittää löytää akkukennoille muitakin käyttökohteita. Esimerkiksi Powerwallin ansiosta akkuja voidaan käyttää kotiolosuhteissa esimerkiksi aurinkokennojen jatkeena.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.