>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype hävisi sovelluskaupoista Kiinassa

Manu Pitkänen

Skype hävisi sovelluskaupoista Kiinassa
Microsoftin suosittu Skype-viestipalvelu on poistettu Applen App Store -sovelluskaupan valikoimista. Applen mukaan poiston syynä on viranomaisten huomautus.

Googlen virallinen Play-sovelluskauppa ei edes toimi Kiinassa, joten viranomaisten poistopyyntö ei ole myöskään kohdistunut siihen. Skype meni kuitenkin poistoon lukuisissa kolmansien osapuolien Android-sovelluskaupoissa.

Kiinalaisen yleisen turvallisuuden ministeriön lähettämän myllykirjeen mukaan Skypen mobiilisovellus pitää poistaa sovelluskaupoista, koska se rikkoo VoIP-palveluita koskevaa lainsäädäntöä. Tämän tarkempaa selitystä Skypen poistolle ei ole annettu. Microsoftin mukaan kyseessä olisi vain väliaikainen poisto, joten Skype on tekemässä paluun Kiinan sovelluskauppoihin. Aikataulut ovat kuitenkin avoimina.

Kiinassa on tämän vuoden aikana tiukennettu otetta VPN-palveluita kohtaan. Lisäksi WhatsAppia vastaan on kampanjoitu aiempaa aggressiivisemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.