>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Oreo valmistumassa Galaxy S8:lle – Kolmas beta jakeluun

Manu Pitkänen

Android Oreo valmistumassa Galaxy S8:lle – Kolmas beta jakeluun
Galaxy S8:n Oreo-päivitys on hiljalleen valmistumassa, sillä Samsung on laittanut testaajille jakoon kolmannen beta-version eilen. Google sai Android Oreon valmiiksi aiemmin tänä syksynä ja viimeiset viikot laitevalmistajat ovat hikipäissään työstänyt siihen omia kustomointeja.

Tyypillisesti Samsung on aloittanut uuden Android-version jakelun lippulaivapuhelimille vuodenvaihteen aikoihin. Jää nähtäväksi saako Samsung kaiken valmiiksi ennen joulua vai joudutaanko Oreota odottamaan tammi-helmikuulle saakka.

Kolmas beta-versio ei sisällä ominaisuustasolla paljoakaan uutta. Muutoshistorian mukaan uusia ominaisuuksia on tasan yksi: mahdollisuus piilottaa Apps running in background -ilmoituksen. Muutoin päivitys sisältää läjäpäin bugikorjauksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.