>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsung minimoi uudessa Galaxy S9:ssä reunukset lähes olemattomiin

Matti Vähäkainu

Huhu: Samsung minimoi uudessa Galaxy S9:ssä reunukset lähes olemattomiin
Aika alkaa olla kypsä siihen, että siirrymme vuoto- ja huhusyklissä Android-puhelimista siihen kenties tärkeimpään. Vuosien ajan Android-laitteiden innovointia on voinut pitkälti seurata Samsungin puhelimista ja ensi vuonna voimme odottaa sen perusteella entistä pienempiä kehyksiä näyttöjen ympärillä.

Huhut kertovat, että Samsung on päättänyt kutistaa kehyksiä entisestään, vaikka jo nykyisellään sekä Galaxy S8:ssa että Note8:ssa ne ovat vain pienet kaistat laitteen ylä- ja alaosassa. SamMobilen saamien tietojen mukaan Samsung saattaa tähdätä jopa 90 prosentin näyttöpinta-alaan.

Galaxy S8:ssa näyttö kattaa noin 84 prosenttia koko etupaneelista, joka tarkoittaisi melkoista parannusta tällä osa-alueella. Esimerkiksi edes iPhone X ei pääse Galaxy S8:n lukemaan, vaikka siinä ei vaikuta olevan alareunusta lainkaan (todellisuudessa siinä on reunusta joka puolella yllättävän paljon).Molempiin laitteisiin suhteutettuna 90 prosentin näyttösuhde näyttää melko huimalta, josta kertovat PhoneArenan tekemät mallikuvat. Mutta löytyykö laitteesta enää tarpeeksi tilaa edes etukameralle ja sensoreille?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.