Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Oreo saapui OnePlus 5:lle beetana

Puhelinvertailu

Android Oreo saapui OnePlus 5:lle beetana
Androidin uusin kasiversio on saapunut nyt kiinalaisvalmistaja OnePlussan kesällä julkaistulle huippupuhelimelle. OnePlus 5 saa muun muassa päivitetyllä ilmoitusjärjestelmällä varustetun Oreo-version, jos vain uskaltautuu asentamaan beetaversion.

Päivitys uudistaa niin OxygenOS-käyttöliittymää kuin sen alla toimivaa Android-järjestelmää. Androidin uuden version mukana tulee muun muassa Picture-in-Picture-toiminto, uudistuneet ilmoitukset, automaattitäyttö sekä älykäs tekstinvalinta, uudet sovelluskansiot ja yhtäaikaiset saman sovelluksen käynnistykset.

Beetaversio on saatavilla OnePlussan Open Beta Programin välityksellä kaikille, jotka haluavat esiversion käyttöönsä. OnePlus on kertonut, että OnePlus 5 on seuraava laite, jolle Oreo-päivitys saapuu, joten kauaa ei tarvitse odottaa myös lopullista, nk. vakaata versiotakaan.

Mikäli epäilet yhtään beetaversion asentamista, niin se tuskin kannattaa. Jos kuitenkaan bugit eivät haittaa, niin suuntaa OnePlus-foorumille lisää päivittämisestä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.