Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone X:n tuotanto pääsi kovaan vauhtiin – Puhelimen saatavuus alkanut parantua

Manu Pitkänen

iPhone X:n tuotanto pääsi kovaan vauhtiin – Puhelimen saatavuus alkanut parantua
Applen marraskuun alussa lanseeraaman iPhone X:n saatavuus on ollut alusta lähtien heikkoa, mutta viime aikoina toimitusajat ovat alkaneet yllättäen lyhentyä. Saatavuuden paranemisen taustalla ei KGI Securitiesin analyytikon Ming-Chi Kuon mukaan ole kiinnostuksen lopahtaminen.

Kuon mukaan iPhone X:n tuotantomääriä on alusta lähtien jarruttanut kaksi seikkaa, jotka on nyt onnistuttu ratkaisemaan. Ensinnäkin japanilainen komponenttivalmistaja Murata ei ole kyennyt toimittamaan tarvittavaa määrää LTE-antennien osia, mutta tilanne on alkanut helpottua Applen lisättyä Career-nimisen yhtiön vaihtoehtoiseksi komponenttilähteeksi.

Toinen pullonkaula tuotannossa on ollut TrueDepth-kameroissa, joita valmistavat Sharp ja LG Innotek ovat kuitenkin nyt onnistuneet ratkaisemaan siihen liittyvät ongelmat.

Tuotannon jarrujen kytkeydyttyä pois päältä, Foxconn kykenee nyt valmistamaan 450–550 000 iPhone X:ää per päivä. Aiemmin tuotannon taso mateli 50-150 000 kappaleessa. Valmistusmäärien kasvu petaa pohjaa tuloksellisesti hyvälle vuosineljännekselle. Apple on ohjeistanut loka-joulukuun olevan yhtiön historian paras.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja