Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTuben superkeveyt versio julki – Näin lataat sen

1
Manu Pitkänen

YouTuben superkeveyt versio julki – Näin lataat sen
Suomessa saadaan nauttia harvinaislaatuisen hyvistä mobiillidatayhteyksistä, minkä takia suomalaiset kuluttavatkin mobiilidataa ennätyksellisen paljon. Muualla maailmassa datasiirto on kalliimpaa ja/tai sitä on rajoitettu erilaisin keinoin. Erityisesti kehitysmaissa on huonojen yhteyksien ja tiedonsiirron kalleuden takia tarvetta kevennetyille ohjelmistoversioille.

Näiden syiden takia Googlekin on kehittänyt YouTuben Android-sovelluksesta kevyempää Go-versiota, josta löytyy myös mahdollisuus ladata videoita puhelimen sisäiseen muistiin myöhempää katselua varten sekä kyky lähettää kopioita videoista kavereiden puhelimiin Bluetooth-yhteyden yli. Esimerkiksi musiikkivideoita voi olla mukava tallettaa puhelimeen.

Valitettavasti YouTube Go -sovellus on saatavilla ainoastaan kehitysmaissa. Suomalaiset voivat ladata kuitenkin ohjelman APK-paketin APKMirror-verkkopalvelusta ja asentaa sovelluksen puhelimeensa. Ennen asentamista puhelimen asetuksista pitää kuitenkin sallia tuntemattomat latauslähteet.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Yksityisyys_kunniaan (vahvistamaton)

1

Asensin ja yritin ottaa käyttöön. Alkoi kyseleen puhelinnumeroa, niin siinä kohtaa peruutin ja poistin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.