Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen mobiilidataa säästävä sovellus saapui ladattavaksi

Puhelinvertailu

Googlen mobiilidataa säästävä sovellus saapui ladattavaksi
Suomessa mobiilidata on lähes ilmaista kiitos rajattomien ja suhteellisen edullisten dataliittymien. Kaikkialla näin ei kuitenkaan ole, joten tietysti Googlelta löytyy dataa tarkasti varjeleville ratkaisu.

Hakuyhtiö on julkaissut uuden sovelluksen, jonka avulla älypuhelinkäyttäjä pystyy säästämään dataa. Kuten aiemmin mainittua, niin Datally on tarkoitettu ensisijaisesti paikkoihin, jossa data ei ole Suomen lailla halpaa, mutta käyttötapoja löytyy kenties myös Suomesta.

Datally mahdollistaa napin painalluksella datayhteyden katkaisemisen sovelluskohtaisesti, joka voi olla tarpeellista riippumatta datan hinnoittelusta. Datally voi myös helposti auttaa akkukestossa, jos jokin sovellus käyttää dataa turhan paljon, sillä samalla se kuluttaa myös akkua.

Datally tarjoaa tietoa sovellusten datatilastoista ja mahdollistaa reaaliaikaisen datamäärän liikkuvuuden seuraamisen. Sovellus on luonnollisesti ilmainen ja sen voi ladata Android-laitteelle tietysti Google Playstä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja