OnePlus 5T:n Star Wars -malli tulee Suomeen – Täältä sen saa hankittua

Manu Pitkänen

OnePlus 5T:n Star Wars -malli tulee Suomeen – Täältä sen saa hankittua
Star Wars: The Last Jedi on kiistatta yksi vuoden odotetuimmista elokuvista ja se saa Suomessa ensi-iltansa joulukuun 13. päivänä. Elokuvan ilmestyminen tarkoittaa massaliikehdintää elokuvateattereissa, mutta sen lisäksi erilaisten oheistuotteiden vyörymistä kauppoihin. Suomessa nyt neljä vuotta toiminut OnePlus on myös mukana.

OnePlus paljasti vähän aika sitten tekevänsä Disneyn kanssa yhteistyötä uuden Star Wars -elokuvan tiimoilta ja tuovansa Intiassa myyntiin erikoisversion. Puhelinmerkki ilmoitti nyt tuovansa OnePlus 5T:n myyntiin myös Suomessa.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -erikoismalli julkaistaan Star Wars: The Last Jedi -elokuvan kunniaksi myös Pohjoismaissa ensi-iltapäivänä. Erikoisversion myynti alkaa joulukuun 13. päivänä kello 16.00 Helsingin Tennispalatsissa pop up -myyntitapahtumassa. Varsinaisesti myynti alkaa seuraavana päivänä 14. joulukuuta Elisalla ja OnePlussan verkkokaupassa osoitteessa oneplus.net. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on Euroopassa saatavilla vain Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
364 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -30%

Oppo Reno 7 Lite 5G
618 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 889 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.