Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 5T:n Star Wars -malli tulee Suomeen – Täältä sen saa hankittua

Manu Pitkänen

OnePlus 5T:n Star Wars -malli tulee Suomeen – Täältä sen saa hankittua
Star Wars: The Last Jedi on kiistatta yksi vuoden odotetuimmista elokuvista ja se saa Suomessa ensi-iltansa joulukuun 13. päivänä. Elokuvan ilmestyminen tarkoittaa massaliikehdintää elokuvateattereissa, mutta sen lisäksi erilaisten oheistuotteiden vyörymistä kauppoihin. Suomessa nyt neljä vuotta toiminut OnePlus on myös mukana.

OnePlus paljasti vähän aika sitten tekevänsä Disneyn kanssa yhteistyötä uuden Star Wars -elokuvan tiimoilta ja tuovansa Intiassa myyntiin erikoisversion. Puhelinmerkki ilmoitti nyt tuovansa OnePlus 5T:n myyntiin myös Suomessa.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -erikoismalli julkaistaan Star Wars: The Last Jedi -elokuvan kunniaksi myös Pohjoismaissa ensi-iltapäivänä. Erikoisversion myynti alkaa joulukuun 13. päivänä kello 16.00 Helsingin Tennispalatsissa pop up -myyntitapahtumassa. Varsinaisesti myynti alkaa seuraavana päivänä 14. joulukuuta Elisalla ja OnePlussan verkkokaupassa osoitteessa oneplus.net. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on Euroopassa saatavilla vain Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja