Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoden odottelu palkittiin – VLC päivittyi uuteen versioon

Manu Pitkänen

Vuoden odottelu palkittiin – VLC päivittyi uuteen versioon
PC-aikakaudella suureen suosioon noussut VLC-videotoistin on päivittynyt pitkästä aikaa Androidilla. Edellisestä isosta päivityksestä, joka oli VLC 2.0, on kulunut jo vuoden verran aikaa. Uutta 2.5-versiota on siis odotettu.

Pidemmän tauon ansiosta VLC:llä on myös hurjasti uutta tarjottavaa käyttäjilleen. Ensinnäkin sovellukseen on lisätty tuki Android Autolle, joten sovellusta voi käyttää myös autoissa. Lisäksi sovelluksella voidaan katsoa 360 asteen videoita ja Android Oreo -laitteissa VLC:llä voi katsella elokuvia PiP-tilassa. Käyttöliittymään on tullut pienoisia muutoksia, muun muassa Day/Night-tilat, videogalleriassa sisällön tiedot näytetään kansikuvan päällä ja sisältöjä voi valita kerralla useita, jolloin sovellus järjestää valitut tiedostot soittolistaksi.

Sovellukseen on tehty myös lukuisa määrä teknisiä parannuksia sekä bugiviilauksia. Kattavammin VLC 2.5:n sisältämistä uusista ominaisuuksista löytyy Geoffrey Métaisin blogista.VLC:n voi ladata Android-laitteille Google Playstä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja