Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Emojit muuttuvat ensi vuonna – Mahdollisuus suunnan valinnalle tulossa?

Manu Pitkänen

Emojit muuttuvat ensi vuonna – Mahdollisuus suunnan valinnalle tulossa?
Emojit elävät omaa elämäänsä ja uudistuvat jatkuvasti. Sama kaava tulee jatkumaan myös ensi vuonna Unicoden tuoreimman blogikirjoituksen perusteella. Ensi vuoden jälkimmäiselle puoliskolle ajoitetun emoji-päivityksen pitäisi sisältää ainakin 130 uutta emojia.

Uusia emojia voidaan lisätä listalle vielä lisää ja muitakin muutoksia voi vielä tulla, joten edellä linkitetty lista ei ole kiveen hakattu. Muutoksia listaan on jo tehty, esimerkiksi surumielistä kakkapökäle-emojia ei ole tulossa, vaikka se aiemmin oli kandidaattien listalla.

Lisäksi Unicode on päivittämässä emojeihin liittyvää TR-51-dokumentaatiota, jossa määritellään kuvakkeiden suunta. Jos ja kun muutos lisätään virallisesti dokumenttiin, voivat käyttäjät ensi vuodesta alkaen valita emojien piirtosuunnan samaan tapaan kuin he voivat valita emojin värityksen tai sukupuolen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja