Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin

Manu Pitkänen

Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan Applen aikovan nostaa akkujen kapasiteettia ensi vuonna julkaistavissa malleissa.

Marraskuun alussa myyntiin tulleessa iPhone X:ssä on 2716 milliampeeritunnin akku ja iPhone 8 Plussassa on 2691 milliampeeritunnin akku. Kuon mukaan Applen suunnitelmana on esitellä ensi vuonna kaksi uutta OLED-näyttöistä iPhonea, joiden näyttöjen koot olisivat 6,5 ja 5,8 tuumaa. Molemmissa puhelimissa käytettäisiin L:n muotoista akkua.

Suurempaan 6,5-tuumaiseen iPhone-malliin tulevan akun kapasiteetti voisi olla Kuon arveluiden mukaan 3300–3400 milliampeerituntia. Pienemmässä 5,8 tuuman iPhonessa kapasiteetti voisi pysyä samana tai vaihtoehtoisesti nousta 2900–3000 milliampeerituntiin.

Apple aikoo ensi vuonnakin julkaista kolme iPhone-mallia. Kolmannessa mallissa käytetään perinteistä LCD-paneeliteknologiaa (6,1") ja akun muotokin on todennäköisestin perinteinen kalikka. Kapasiteetti voi siinäkin kuitenkin nousta hieman.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja