Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta vapaa työkalu tekoälysovellusten kehitykseen

Manu Pitkänen

Applelta vapaa työkalu tekoälysovellusten kehitykseen
Apple on viimeisen vuoden aikana lähtenyt näkyvämmin mukaan kasvavaan tekoälytrendiin. Yhtiö on tehnyt pidempään pohjatöitä esimerkiksi yrityskauppojen muodossa, mutta vasta kesän jälkeen yhtiöltä on nähty liikehdintää saralla.

Uusi iOS 11 sisältää käyttöjärjestelmätasolla lukuisia ominaisuuksia, joissa hyödynnetään tekoälyn voimaa, mutta lisäksi Apple on avannut koneoopimisen potentiaalin sovelluskehittäjien hyödynnettäväksi MLCore-ohjelmointirajapinnan kautta. Apple on myös alkanut viestimään avoimemmin sen tekoälytutkimuksen saavutuksista yhtiön ulkopuoliselle yleisölle.

Uusimpana kädenojennuksena sovelluskehittäjien suuntaan Apple tarjoaa vapaasti käytettäväksi Turi Create -kehitystyökalun. Kyseessä on tekoälyä hyödyntävä työkalu, jonka avulla kehittäjät voivat nopeammin rakentaa kohteen tunnistamiseen tai luokitteluun perustuvia ohjelmia. Kehittäjien ei tarvitse paneutua algoritmien rakentamiseen, sillä ne tulevat valmiina, vaan he voivat panostaa ohjelman varsinaisten tehtävien luomiseen.Apple on julkaissut Turi Create -työkalun GitHubissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja