Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendolta tulossa uusia mobiilipelejä – Keskustellut asiasta Supercell-sijoittajan kanssa

Manu Pitkänen

Nintendolta tulossa uusia mobiilipelejä – Keskustellut asiasta Supercell-sijoittajan kanssa
Pelijätti Nintendo haluaisi kiihdyttää mobiilipelien tuotantoa nykyisestä, mutta tavoitteen saavuttamiseksi sen pitäisi solmia uusia kumppanuuksia alan ohjelmistokehittäjien kanssa. Nintendolla on voimassa oleva sopimus pelikehittäjä DeNAn kanssa, mikä on poikinut tähän mennessä neljä peliä. Alkuperäinen tavoite oli saada viisi peliä valmiiksi vuoteen 2017 loppuun mennessä.

DeNAn ja Nintendon yhteistyön myötä on syntynyt Miitomo, Super Mario Run, Fire Emblem Heroes ja Animal Crossing_ Pocket Camp. Esimerkiksi Zelda- ja Donkey Kong -hahmoja Nintendo ei ole vielä hyödyntänyt mobiilipeleissään. Yhteistyön käynnistysvaiheessa Nintendo hankki itselleen 10 prosentin osuuden DeNAsta.

Jos ja kun Nintendo laajentaa mobiilipelikehitystä muihin kumppaneihin, ei Nintendo aio hankkia niistä enää osakkuutta, vaan tyytyy pelkkään asiakassuhteeseen. Japanilaisyhtiö on käynyt keskusteluja ainakin GungHo Online Entertainmentin kanssa. Suomalaisille GungHo saattaa olla paremmin tuttu Supercell-sijoittajana, mutta se on myös julkaissut Aasian markkinoilla supersuosituksi nousseen Puzzle & Dragons -mobiilipelin.Suhteet DeNAan eivät ole kuitenkaan katkeamassa, sillä DeNAn toimistusjohtajan mukaan yhtiö kehittää parhaillaan Nintendo-yhteistyöhön liittyen uusia pelejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja