Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus juhlii syntymäpäivää tarjouksilla, arvonnalla ja yllätyspaketilla

Puhelinvertailu

OnePlus juhlii syntymäpäivää tarjouksilla, arvonnalla ja yllätyspaketilla
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on yksi tämän päivän suosituimmista Android-valmistajista, erityisesti Suomessa, mutta yhtiön taival on vielä melkoisen lyhyt. Yritys perustettiin joulukuussa 2013, joten se viettää vasta neljättä syntymäpäiväänsä.

Syntymäpäivä onkin itseasiassa aivan pian, 17. päivä, ja synttäreiden kunniaksi tarjolla on muun muassa arvonta sekä tarjouksia. Arvontaan voi osallistua monella tavalla, joiden yhdistäminen parantaa mahdollisuuksia voittaa palkintoja, joihin lukeutuu OnePlus-tuotteita sekä yllätyspalkinto, joka vaikuttaa OnePlus 5T -erikoisversiolta.

Mikäli onni ei kuitenkaan potkaise, niin OnePlus tarjoaa myös alennuksia tuotteistaan. Tällä hetkellä kaikki lisälaitteet ovat 30 prosentin alennuksessa, mutta huomenna yhtiö tuo myyntiin 500 lahjapakettia, joissa on "fanikunnan suosikkituotteita" – mitä ikinä se tarkoittaakaan.

Rajatun erän paketti paljastetaan siis huomenna, mutta voit suunnata itsesi OnePlussan synttärisivulle jo nyt osallistumaan arvontaan, ostamaan lisälaitteita alennuksella ja lukemaan yhtiön tarinasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.