Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion

1
Puhelinvertailu

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun.

Päivitys kantaa nimeä OxygenOS Open Beta 2 ja on siis toinen beetaversio Android Oreon päälle rakennetusta käyttöliittymästä. Se tuo mukanaan päivityksiä muun muassa launcheriin, itse järjestelmään sekä tiedostonhallintaan.

Uudessa päivityksessä on tehty korjauksia muun muassa pikakuvakkeisiin ja widgetteihin, nopeutettu järjestelmän ja erityisesti tiedostojen käsittelyn toimintaa sekä uudistettu kameran käyttöliittymää. Lisäksi se tuo mukanaan parannuksi Bluetooth-äänentoistoon, lukumoodiin ja värinämoottorin toimintaan.

Tietysti mukana on tusinoittain muita pienempiä korjauksia sekä Androidin marraskuun tietoturvapäivitys. Lisätietoja päivityksestä löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Xperia X (vahvistamaton)

1

Koskahan muistetaan mainita, että myös Sony Xperia X -puhelimiin on tullut Oreo. Ai niin. Se onkin jo vanha juttu, jo kuukausi sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja