Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuilla?

Puhelinvertailu

Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuilla?
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ja haluavat olla ensimmäisten joukossa esittelemässä puhelimia, joilla kenties kalastellaan joululahjarahoja.

Yksi ensimmäisistä ensi vuoden huippupuhelimista tulee olemaan huhujen mukaan Samsungin uusi Galaxy S -malli. Tiedot kertovat, että Samsung valmistelee julkaisua helmikuussa MWC-messuilla.

Samsung on ennenkin esitellyt huippupuhelimiaan MWC-messuilla, mutta esimerkiksi viime vuonna yhtiö joutui viivästyttämään julkistusta hieman maaliskuun puolelle. Tällä kertaa maailman suurimmilla mobiilimessuilla nähdään siis ainakin yksi korealaisvalmistajan huippupuhelin, mikäli tiedot pitävät paikkansa.

Viime vuonna MWC-messuilla huippulaitteista esiteltiin LG:n G6 sekä Huawein P10. Galaxy S9:stä ei odoteta kovinkaan suurta uudistusta nykyiseen Galaxy S8 -huippumalliin (kuvassa), vaan ainakin ulkoisesti pysytään samankaltaisessa rakenteessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja