Kuvat julki – Tältä Galaxy S9 näyttää

Manu Pitkänen

Kuvat julki – Tältä Galaxy S9 näyttää
Jos huhut pitävät paikkansa, Samsung aikoo esitellä Galaxy S9 -lippulaivapuhelimensa perinteistä poiketen jo tammikuun alussa Las Vegasissa järjestettävässä CES-kulutuselektroniikkatapahtumassa. Nyt alkaa siis olla jo korkea aika kuvavuotojen virran alkamiselle.

@OnLeaks-nimimerkin takaa vuotoja tehtaileva Steve Hemmerstoffer on julkaissut mallinnuskuvat siitä, miltä Galaxy S9 näyttää. Kuvissa ei siis näy oikea Galaxy S9 eivätkä ne ole virallisia lehdistökuvia, mutta mallinnukset on tehty luotettavien lähteiden antamien tietojen pohjalta. Ulkonäöllisesti Galaxy S9 näyttää samalta kuin viime keväänä kauppoihin putkahtanut Galaxy S8:n, kuten Evan Blass vähän aika sitten väittikin.

Suurin ero S9:n ja S8:n välillä näyttäisi olevan sormenjälkilukijan sijoittelussa. Samsung on siirtänyt sensorin kameran vierestä sen alapuolelle, minkä ansiosta sensoriin on paljon helpompi ylettyä. Muutoksen myötä puhelin näyttää hieman enemmän LG:n tyyliseltä laitteelta. Samsung näyttäisi pitäytyvän S-mallistossa perinteisessä yksikennoisessa kamerassa. Galaxy Note8:ssa Samsung hyödynsi ensi kertaa kaksoiskamerateknologiaa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -24%

Samsung Galaxy A04s
98 € Power
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.