Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Razerin huippupuhelin sai suuren kamerapäivityksen

Puhelinvertailu

Razerin huippupuhelin sai suuren kamerapäivityksen
Pelilaitevalmistaja Razer saapui ensimmäistä kertaa älypuhelinmarkkinoille tänä vuonna omalla Android-puhelimellaan. Razer Phone otettiinkin vastaan melkoisen hyvin ja erityistä kiitosta saivat muun muassa näyttö ja kaiuttimet.

Huippupuhelimen tekniikalla varustettu Razer Phone sisälsi 120 hertsin näytön, jollaisia älypuhelimissa ei ole juuri nähty. Valitettavasti monin tavoin loistava puhelin kärsii kuitenkin varsin heikkolaatuisesta kamerasta – tai kärsi.

Nyt Razer on tuonut saataville ohjelmistopäivityksen, joka tarjoaa yhtiön mukaan suuren parannuksen Razer Phonen kameraan. Päivitys uudistaa kameraa melkoisesti, sillä yhtiön julkaiseman twiitin mukaan se parantaa suljinnopeutta, väritarkkuutta, zoomauksen nopeutta ja paljon muuta.

Tarkemmasta kuvauksesta selviää, että kkamerasovelluksesta löytyy nyt siis oma 2X-zoomausnappi, kuvausnopeus on parantunut hämärissä olosuhteissa sekä HDR-ominaisuutta käytettäessä, kuvissa on vähemmän kohinaa ja parannusta varjoissa ja kuvanlaatu parantunut paremman värienhallinan ansiosta. Näiden lisäksi päivitys on optimoinut ja parantanut kameraa myös muilla pienemmillä uudistuksilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.