Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn uusi huippupuhelin yksi ensimmäisistä Snapdragon 845 -laitteista?

Puhelinvertailu

Sonyn uusi huippupuhelin yksi ensimmäisistä Snapdragon 845 -laitteista?
Suorituskykytesteistä yksi suosituimmista, Geekbench, on paljastanut tietoja tulevasta Sonyn huippupuhelimesta. Kyseessä on kenties syksyllä julkaistun Xperia XZ1:n (kuvassa) seuraaja, mutta tässä vaiheessa se tunnetaan vain nimellä H8266.

Kyseessä on huhujen mukaan ensimmäinen "reunuksettomalla" näytöllä varustettu Sony-huippupuhelin, joten vihdoin japanilaisyhtiö ottaa mallia mm. Samsungista, Huaweista, LG:stä, OnePlussasta ja Applesta. Sonyn ikoninen, varsin neliskanttinen design saattaa siis vaihtui toisenlaiseen ulkoasuun.

Huhujen mukaan helmikuun MWC-messuilla julkistettava laite on myös yksi ensimmäisistä Snapdragon 845 -laitteista. Riippuen toki onko joku firma saanut Snapdragon 845 -laitteensa esittelykuntoon jo tammikuun CES-messuille.

Sony H8266 on tietojen mukaan yksi neljästä eri markkinoille suuntaavasta H82XX-mallista, joista muut ovat H8216, H8276 ja H8296.Ainakin Geekbenchin välityksellä vuotanut H8266-malli sisältää neljä gigatavua RAM-muistia ja pyörittää tietysti uusinta Android Oreo -käyttöjärjestelmäversiota. Tulos on puolestaan odotetun vahva, 2393 pistettä yhdellä ytimellä ja 8300 pistettä moniydintestissä. Snapdragon 835 -puhelinten, ml. Sonyn mallit, tulokset ovat perinteisesti korkeintaan 2000/6500 pistettä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja