>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note8 ei suostu latautumaan tai käynnistymään – Tässä syy

Manu Pitkänen

Galaxy Note8 ei suostu latautumaan tai käynnistymään – Tässä syy
Joulun kuuma puheenaihe oli vanhojen iPhonien suorituskyvyn tarkoituksellinen jarrutus heikentyneestä akkukemiasta johtuvien sammumisten ehkäisemiseksi. Nyt verkossa puhutaan muutamien Galaxy Note8 -puhelimien kohdalla havaitusta ilmiöstä, jossa puhelin ei suostu enää latautumaan.

Muutamissa tapauksissa Galaxy Note8 ei ole lähtenyt latautumaan kun puhelimen akku on tyhjentynyt täysin. Puhelimet eivät ole välttämättä edes käynnistyneet. Samsungin edustajat ovat myöntäneet oudon ongelman, mutta ilmiö on rajoittunut hyvin pieneen määrään laitteita. Ongelma ei heikennä laitteiden turvallisuutta.

Ilmiö saattaa johtua siitä, että puhelimeen ei jää talteen pientä määrää virtaa, jota laitteiston virranhallintapiiri tarvitsisi lataushallintapiirin aktivoimiseen. Vian saa korjautettua takuun alaisuudessa valtuutetussa huoltoliikkeessä. Jos puhelintaan ei halua kuljettaa mihinkään, niin kotikonstina toimii latauspiuhan kytkeminen puhelimeen sadan kerran verran. Kiinnityksen jälkeen puhelimen pitää antaa latautua 10–15 sekuntia, minkä jälkeen piuha irrotetaan 30 sekunniksi. Urakka on melko yksitoikkoinen eikä sen turvallisuudesta anneta takeita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.