Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG uudistaa huippupuhelinten brändiä, ei enää G7:ää?

Puhelinvertailu

LG uudistaa huippupuhelinten brändiä, ei enää G7:ää?
Huhut kertovat, että korealaisyhtiö LG on muuttamassa tänä vuonna olennaisesti sen älypuhelinbrändäystä. Vuosien ajan LG on luottanut G-mallistoon, joka pohjaa alunperin 2012 esiteltyyn Optimus G -malliin.

Kenties tyytymättömyys G-malliston erottuvaisuuteen toisen korealaisvalmistajan malleista, Samsungin S-mallisto, on johtanut siihen, että LG saattaa tyystin luopua G-malliston nimestä ja kokeilla jotain täysin uutta tänä vuonna.

Toinen vaihtoehto puolestaan on, että numerojatkumoa ei jatketa, vaan tulossa on kaksinumeroinen malli. Tässä mallia otettaisiin siis kovasti Applen suunnalta, joka päätti hypätä huippumallinsa kohdalla suoraan kymppiin. Apple tosin käyttää laitteesta roomalaista numeroa eikä kahta perinteistä numeroa.

Kaksinumeroinen malli olisi yhtenevä yhtiön kokeiluhenkisemmän V-malliston kanssa, jossa viimevuosina ollaan nähty V20- ja V30-laitteet.

LG:ltä kerrottiin The Investorille, että muutosta voidaan odottaa jo ensimmäisellä vuosipuolikkaalla, joka viittaisi siihen, että seuraavaa G-mallia, eli G7:ää ei tulekaan, joten G6 (kuvassa) olisi viimeinen kyseisellä brändillä julkaistu puhelin.Yhtiöltä odotetaan uutta huippumallia jo helmikuun lopun MWC-messuilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja