Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pixel 2:n vakuuttava potrettimoodi nyt saatavilla myös muille Google-puhelimille

Puhelinvertailu

Pixel 2:n vakuuttava potrettimoodi nyt saatavilla myös muille Google-puhelimille
Google esitteli syksyllä uusien Pixel-puhelinten yhteydessä uuden kameratoiminnon, joka oli tapahtumahetkellä varsin erikoinen ja vakuuttava. Pixel 2 -puhelinten potrettimoodi näet käyttää vain yhtä kameraa, mutta saa silti aikaan kovin uskottavan bokeh-efektin.

Nyt Googlen kameratoiminto on laajentanut myös muihin puhelimiin. Tästä saamme kiittää sovelluskehittäjä Charles Chow'ta, joka on tuonut ominaisuuden muihin Googlen puhelimiin. Chow on aiemminkin tuonut Googlen rajoitetusti saatavilla olevia kameraominaisuuksia laajemmalle yleisölle.

Camera NX -sovelluksen uusin 7.3-versio tuo mukanaan potrettimoodin myös edellisvuoden ensimmäiselle Pixel-mallistolle sekä vielä vanhemmille Nexus 6P ja Nexus 5X -puhelimille.

Kaikista näistä löytyy myös vain yksittäinen takakamera, joten ohjelmallinen potrettimoodi on tervetullut lisä – erityisesti, jos se toimii samalla tehokkuudella ja vakuuttavuudella.

Sovellusta ei tosin ole saatavilla Playstä, mutta sen voi ladata Chow'n sivustolta, josta löytyy myös lisätietoa sovelluksesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja