Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple osti pikkufirman – Tekee samalla kiusaa Android-kehittäjille

Manu Pitkänen

Apple osti pikkufirman – Tekee samalla kiusaa Android-kehittäjille
Apple laajentaa Xcode-kehitystyökalupakkiaan integroimalla siihen kanadalaisen Buddybuild-palvelun, jonka avulla ohjelmistokehittäjät ovat voineet iteroida tehokkaasti koodiaan ja nopeuttaa näin ohjelmistokehitystä.

Buddybuild jatkaa toimintaansa vanhoille asiakkaille yritysoston jälkeenkin, mutta uusia asiakkaita se ei enää ota vastaan. Käytännössä Apple siis ajaa Buddybuildin hitaasti ja hallitusti alas – samalla tarjoten samaa palvelua osana Xcodea. Buddybuildin viime helmikuussa julkaisema Android-ohjelmistokehityspalvelu ajetaan kuitenkin alas maaliskuuhun mennessä.

Yrityskaupan ansiosta Xcode-kehittäjät voivat parantaa, testata ja julkaista koodia Git Hubissa tai muussa vastaavassa palvelussa aikaisempaa nopeammin ja kitkattomammin. Kehitystyön helpottamisen tavoitteena on tehdä Applen tuotteista aiempaa houkuttelevampia sovelluskehityksen näkökulmasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.