Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store takoo ennätyksiä – Kehittäjät tienanneet jo 86 miljardia dollaria

Manu Pitkänen

App Store takoo ennätyksiä – Kehittäjät tienanneet jo 86 miljardia dollaria
iOS 11:n julkaisun aikaan tehty App Storen ulkoasun ja käyttöliittymän kokonaisvaltainen uudistus näyttää poikineen tuloksia sillä uudenvuodenpäivänä Applen sovelluskaupassa tehtiin ostoja jopa 300 miljoonan dollarin edestä. Kyse on uudesta ennätyksestä.

Jouluaaton ja uudenvuoden välisenä viikkona App Storen kautta ostettiin ohjelmia ja muuta sisältöä yhteensä 890 miljoonan dollarin verran. Yksi joulukuun suosituimmista sovelluksista oli Pokémon Go, jolle julkaisu päivitys toi mukanaan aiempaa realistisemmat AR-efektit ARKit-tuen ansiosta. ARKit on Applen tarjoama ohjelmointirajapinta, jolla sovelluskehittäjät voivat yhdistää digitaalista sisältöä todelliseen ympäristöön.

Vuosi 2017 oli App Storelle muutenkin ennätyksellinen. Sovelluskehittäjät nimittäin tienasivat App Storen avulla vuoden aikana 26,5 miljardia dollaria. Summa kasvoi edellisestä vuodesta 30 prosentilla. Vuoden 2008 jälkeen App Store on tuottanut kehittäjille 86 miljardia dollaria. Sovelluskaupassa käy viikottain yli 500 miljoonaa käyttäjää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.