>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti – Galaxy S9 julkaistaan pian

Manu Pitkänen

Samsung vahvisti – Galaxy S9 julkaistaan pian
Samsungin mobiiliyksikön pomo DJ Koh paljasti CES-messujen yhteydessä lehdistölle, että yhtiö aikoo esitellä Galaxy S9:n ensi kuussa MWC-messuilla. Puhelin on näillä näkymin siis kauppojen hyllyillä maaliskuussa.

Puhelinmerkit ovat yleensä vaitonaisia uusien mallien julkistamisaikataulusta vaikka ne noudattavat varsin ennustettavaa kaavaa. Syy on siinä, että nyt myynnissä olevien laitteiden myyntiä on turha romahduttaa lupaamalla pian jotakin vieläkin parempaa. Syystä tai toisesta Samsung ei näe ongelmana paljastaa Galaxy S9:n julkistusaikataulua, vaikka pieni salamyhkäisyys voisi edistää laitteeseen kohdistuvaa kiinnostusta.

Koh paljasti lehdistölle myös sen, että Samsungin taiteltava älypuhelin tulee markkinoille ensi vuoden aikana. Aiemmin suunnitelmana oli jukistaa puhelin jo tänä vuonna, mutta käyttökokemukseen (UX) liittyvien ongelmien takia uutuustuotteen lanseerausta jouduttiin lykkäämään myöhemmäksi. Uusi versio Bixby-avustajasta on myös kehitteillä ja se aiotaan esitellä ensi vuonna. Bixbyn luvataan löytyvän kaikista Samsungin laitteista vuonna 2020.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.