Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go ei toimi iPhone 5:llä enää helmikuun jälkeen

Manu Pitkänen

Pokemon Go ei toimi iPhone 5:llä enää helmikuun jälkeen
Huippusuosittua Pokemon Go -peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut, ettei digitaalisten monstereiden nappaaminen ole mahdollista vanhemmilla iPhoneilla ja iPadeillä enää helmikuun jälkeen.

Pelikehittäjä aikoo nimittäin nostaa Pokemon Gon iOS-sovelluksen laitteistovaatimuksia ja jatkossa puhelimesta tai tabletista on löydyttävä vähintään iOS 11 -käyttöjärjestelmä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei helmikuun 28. päivän jälkeen Pokemon Gota voi pelata iPhone 5:llä, iPhone 5c:llä, ensimmäisen sukupolven iPad minillä, iPad 2:lla sekä kolmannen ja neljännen sukupolven iPadeillä.

Helmikuun lopun jälkeen vanhoilla laitteilla pelanneet käyttäjät eivät pääse kirjautumaan edes omalle tililleen. Ainoa vaihtoehto on siis ostaa uudempi iOS- tai Android-laite. Joulukuussa Niantic julkaisi Pokemon Golle päivityksen, joka sisälsi yhteensopivuuden ARKitin kanssa. ARKit on Applen laajennetun todellisuuden ohjelmistoalusta, joka on käytettävissä iPhone 6s:llä ja sitä uudemmissa laitteissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja