Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sovelluskehittäjät keksivät ratkaisun – Ruutukaappauksen esto tulee mahdolliseksi myös iPhonella

Manu Pitkänen

Sovelluskehittäjät keksivät ratkaisun – Ruutukaappauksen esto tulee mahdolliseksi myös iPhonella
Salattuun viestintään erikoistunut Confide-viestisovellus lähtee taistelemaan ruutukaappauksin leviäviä tietopaljastuksia vastaan uudella ScreenShield-nimisellä teknologialla. Palvelun Android-, Mac- ja PC-sovelluksissa ruutukaappausten esto on jo estetty, mutta iOS-sovelluksessa eston toteuttaminen ei ole onnistunut.

Confiden kehittäjien mukaan he ovat kuitenkin onnistuneet luomaan ratkaisun, jonka avulla näyttökuvien ottaminen iOS-sovelluksissa voidaan estää. ScreenShield-teknologia tullaan sisällyttämään Confide-sovellukseen, mutta sen lisäksi kehittäjät aikovat lisensoida sen muidenkin hyödynnettäväksi. Näyttökuvaesto toimii kaikkien mediatyyppien kohdalla: ruutukaappausta ei voida ottaa tekstistä, kuvista, videoista tai muista dokumenteista.

Jos käyttäjä yrittää ottaa näyttökuvan Confide-sovelluksessa, syntyy tuloksena pelkkä tyhjä kuva. Teknologia toimii myös iOS 11:n näytöntallennusta, QuickTime-näyttötallennusta ja AirPlay-näyttöjakoa vastaan. Ruutukaappauksia ei ole mahdollista ottaa myöskään Xcoden kautta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja