Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple korostaa tilattavia sovelluksia – Pitääkö ohjelmista maksaa tulevaisuudessa jatkuvasti?

Manu Pitkänen

Apple korostaa tilattavia sovelluksia – Pitääkö ohjelmista maksaa tulevaisuudessa jatkuvasti?
Apple on alkanut korostaa iPhoneille ja iPadeille tarkoitetussa sovelluskaupassaan tilauspohjaisia sovelluksia, joita on mahdollista kokeilla ilmaiseksi määrätyn ajan. Tavoitteena on ohjata App Storen sovelluksia kerta ostoihin perustuvasta liiketoimintamallista jatkuviin tilauksiin.

Toistaiseksi App Storen Try it for Free -alakategorian on sisällöllisesti kovin vajaavainen, sillä sieltä löytyy ainoastaan neljä ohjelmaa: 1Password, USA Today, Lake: Coloring Books ja Panna: Video Recipes & Classes. Näkymässä markkinoidaan myös sellaisten sovellusten ilmaisia kokeilujaksoja, mitkä on jo asennettu puhelimeen tai tablettiin. Kokeilujaksosta kiinnostunut käyttäjä ohjataan palvelun tilaussivulle ja lataamaan sovellus.

Applen motivaatio tilauspohjaisen liiketoiminnan korostamisessa on selkeä. Se toisaalta tuo yhtiölle jatkuvan ja tasaisen liikevaihtovirran – toisin kuin ostokset – sekä saattaa parantaa käyttäjien pysyvyyttä Applen ekosysteemin parissa. Kuluttajat eivät välttämättä vaihda puhelimen merkkiä yhtä herkästi jos he tilaavat App Storen kautta useita palveluita.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja