Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa

Manu Pitkänen

WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa
WhatsAppin tuoreesta beta-versiosta on löytynyt jälleen uusia ominaisuuksia, jotka aikanaan valuvat myös sovelluksen vakaata versiota käyttäville tavallisille käyttäjille.

WhatsApp näyttäisi olevan päässeen tarrojen suhteen jo niin pitkälle, että se on valmis lisäämään ominaisuuden pikeviestimen tuleviin versioihin. Erilaisia hassun hauskoja tarrahahmoja on käytetty jo pitkään muissa sovelluksissa, mutta WhatsAppissa ilmaisukeinot ovat rajoittuneet emojeihin, kuviin ja GIF-animaatioihin ja tekstiin. Tulevat tarrasetit löytyvät emoji-painikkeen takaa löytyvästä välilehtijaottelusta (emojit, tarrat ja giffit).

Chat-näkymän oikeaan reunaan tulee myös pieni @-painike, jonka avulla voi kelailla viestinäkymää niihin kohtiin, joissa sinut on mainittu @nimellä. Vilkkaissa keskusteluissa maininnat hukkuvat helposti ja väliin ehtii tulla paljon viestejä, jotka eivät ole lukemisen arvoisia. Uusimmasta betasta löytyy myös mahdollisuus alentaa ryhmäkeskusteluiden ylläpitäjä tavalliseksi käyttäjäksi ilman, että ylläpitäjän tarvitsee erota ryhmästä väliaikaisesti.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja