Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti

Manu Pitkänen

Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti
Korkeakulttuuri ja populaarikulttuurin megahitit harvoin yhdistyvät toisiinsa samassa lauseessa, mutta Google on onnistunut herättämään suurten massojen mielenkiinnon taiteeseen Google Arts & Culture -sovellukseen lisätyllä uudella ominaisuudella.

Sovellukseen lisättiin joulukuussa mahdollisuus ottaa selfietä. Tämän jälkeen Google analysoi kasvojentunnistusalgoritmien avulla omakuvaa ja etsii taidemuseoiden digitalisoimista taidemaalauksista mahdollisimman paljon sinua muistuttavan henkilön / maalauksen. Analyysi myös kertoo kuinka läheisesti muistutat maalauksen hahmoa.

Viraali-ilmiön alkusysäys on ainakin vielä hämärän peitossa, mutta ominaisuus ehti olla saatavilla kuukauden ajan ennen kuin kansan syvät rivit löysivät sen. Menestyksen luonnissa on auttanut Gizmodon ja Buzzfeedin tuoreet artikkelit sovelluksesta sekä muutamien julkkisten Twitterissä tai Instagramissa julkaisemat vertailukuvat. Menestys on ollut jo niin suurta, että sitä on alettu syyttä myös rasismista.Ominaisuus on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja