Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen

Manu Pitkänen

WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen
WhatsApp ilmoitti jo hyvän aikaa sitten tavoitteekseen lyödä rahoiksi käyttäjiltä perittävän vuosimaksun sijaan yrityskäyttäjille myytävillä palveluilla. Tätä tavoitetta silmällä pitäen WhatsApp muuttui täysin ilmaiseksi, minkä myötä viestimen suosio lähti kasvamaan ja nykyisin sillä on yli miljardi käyttäjää.

Yrityskäyttäjille tarjottavista palveluista ja niihin liittyvistä suunnitelmista on kuulunut tasaisin väliajoin, mutta mitään konkreettista ei ole oikein näkynyt. On kuitenkin tiedetty, että WhatsApp lähtisi yrityskäyttäjien perään erillisellä sovelluksella, joka antaa yrityksille mahdollisuuden virallisen presenssin luomiseen WhatsAppissa. Nyt tämä WhatsApp Business -sovellus on julkaistu.

Ohjelma on kuitenkin saatavilla ainoastaan valikoiduilla markkina-alueilla, mikä käytännössä tarkoittaa Indonesiaa, Italiaa, Meksikoa, Britanniaa ja Yhdysvaltoja. WhatsApp halunnee kokeilla ensin miten sovellusta käytetään erilaisilla markkinoilla ennen kuin se aloittaa sovelluksen laajemman jakelun. Business-version voi ladata ilmaiseksi, joten pk-yrityksille ei synny sen käytöstä kuluja. Isompien yritysten tarvitsemien ominaisuuksien aktivointi on kuitenkin maksullista.WhatsApp Business -sovelluksen kautta yritykset voivat tiedottaa tilauksista ja niiden lähetysten edistymisestä sekä hoitaa asiakaspalvelutehtäviä. Tällainen viestintä on perinteisesti tapahtunut sähköpostilla, mutta reaaliaikaisemmat pikaviestipalvelut voivat olla useimmille ihmisille luontevampia tapoja viestiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja