Angry Birds julkaisi Super Bowl -päivityksen

Matti Robinson

Angry Birds julkaisi Super Bowl -päivityksen
Rovio on esitellyt uusia päivityksiä Angry Birds -peleihin, jotka on toteutettu yhteistyössä amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan kanssa. Kyseessä ovat Angry Birds 2 ja Angry Birds Evolution -pelien Super Bowl LII -päivitykset.

Tänään julkaistut päivitykset tuovat mukanaan liigasta tuttujen joukkueiden uniformut vihaisille linnuille. Kaikkiaan tarjolla on tietysti 32 joukkueen peliasut, joista voi valita oman suosikkinsa. Tämän lisäksi Angry Birds 2 saa päivityksessä myös uusia tasoja sekä pelin sisäisiä haasteita.

Angry Birds Evolution -pelissä tarjolla on NFL-hahmoja, joita voi päihittää strategiapelissä. Uutena lintuna pelistä löytyy Quarterback eli pelinrakentaja ja PvP-moodi on muuntunut jenkkifutiskentäksi.

Viime viikonloppuna NFL:n playoff-vaihe päättyi ja 52. vuosittaiseen Super Bowliin selviytyivät New England Patriots sekä Philadelphia Eagles. Maailman suosituin yksittäinen urheilutapahtuma järjestetään Minneapolisissa Minnesotassa helmikuun 4. päivä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.