>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 11.3 tulee – Näin iPhonen käyttökokemus muuttuu

Manu Pitkänen

iOS 11.3 tulee – Näin iPhonen käyttökokemus muuttuu
Apple on julkaissut myöhemmin keväällä jakeluun tulevasta iOS 11.3:sta ensimmäisen beta-version. Samalla paljastui millaisia uusia ominaisuuksia Apple on tuomassa mobiilikäyttöjärjestelmälleen lähitulevaisuudessa.

Ensinnäkin Apple vastaa jouluna ison luokan uutisaiheeksi nousseeseen "akkuskandaaliin" mahdollistamalla puhelimen akun kunnon seurannan iPhone 6:lla ja sitä uudemmissa laitteissa. Lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus kytkeä pois päältä akun heikentyneestä kunnosta johtuvat suorituskykyrajoitukset, joilla pyritään estämään puhelimen äkilliset sammumiset tietyissä olosuhteissa.

Varsinainen pihvi iOS 11.3:ssa on kuitenkin päivitetty ARKit, jonka versionumero nousee jo 1.5:een. Applen päivitetty AR-ohjelmointirajapinta mahdollistaa esimerkiksi kohteiden tunnistamisen ja objektien sijoittamisen pystysuuntaisille pinnoille. Toistaiseksi se on ollut mahdollista vain vaakatasoisille pinnoille, kuten lattialle tai pöydälle. Kohteentunnistamisen ansiosta ARKit 1.5 kykenee muuntamaan esimerkiksi julisteiden tai taideteosten objekteja kolmiulotteisiksi malleiksi.Lisäksi ARKitin grafiikkatuki on päivitetty Full HD -tasolle (1080p) ja automaattiselle tarkennuksellekin on saatu tuki.

iPhone X:n omistajat pääsevät vuorostaan kikkailemaan uusilla animoji-hahmoilla. Hahmojen määrä kasvaa 16:een, kun Apple lisää iOS 11.3:een pääkallo-, karhu-, lohikäärme- ja leijona-animojit.

Apple Music -palvelu laajenee musiikkivideoihin ja Apple News -uutispalveluunkin on lisätty uusi osio uutisvideoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.