>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se vuoti – Tältä näyttää Samsung Galaxy S9

Manu Pitkänen

Nyt se vuoti – Tältä näyttää Samsung Galaxy S9
Juuri kun Samsung paljasti julkistavansa Galaxy S9:n helmikuun 25. päivänä – siis MWC-messujen aattopäivänä – vuoti puhelimesta viralliset lehdistökuvat verkkoon. Kuvat julkaisi tietysti @evleaks-nimimerkillä paremmin tunnettu Evan Blass.

Kuvissa nähdään Galaxy S9 ja Galaxy S9+ ainoastaan etupuolelta, mutta näidenkin kuvien pohjalta voidaan jo sanoa, että mitään suurta designuudistusta on turha odottaa. Puhelimet muistuttavat hyvin paljon viime vuonna julkaistuja Galaxy S8 -puhelimia. Se ei ole välttämättä huono asia lainkaan, sillä S8 on varsin kaunis puhelin.

Tänä vuonna Samsung on päättänyt tehdä lippulaivapuhelimien välille hieman enemmän eroa kuin pelkkä näytön koko ja hinta. Galaxy S9:ssä on 5,8 tuuman näyttö ja Galaxy S9+:ssa on 6,2 tuuman näyttö. Plus-mallin ostaja saa kuitenkin lisäksi kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa, kun taas S9:n omistaja joutuu tyytymään neljään gigatavuun käyttömuistia ja 64 gigatavuun tallennustilaa. Puhelimissa on 12 megapikselin kamera, jonka optiikan aukkolukua voi vaihtaa f/1,5 ja f/2,4:n välillä.



Vaikka Evan Blassilla ei ollut tällä kertaa jaettavana kuvaa puhelimien takapuolesta, niin sormenjälkilukija on kuitenkin sijoitettu kameran alapuolelle – ei siis sivulle, kuten Galaxy S8:n kohdalla.

Huomionarvoista lehdistökuvassa on myös ruudussa näkyvä päivämäärä: 16. maaliskuuta. Samsung on tyypillisesti laittanut lehdistökuviin puhelimen julkaisupäivämäärän.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.