>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple priorisoi asioita uudelleen – Uusien ominaisuuksien julkaisu lykkääntyy vuoteen 2019

Manu Pitkänen

Apple priorisoi asioita uudelleen – Uusien ominaisuuksien julkaisu lykkääntyy vuoteen 2019
Apple aikoo viivästyttää iOS:n tietyille perussovelluksille suunniteltujen uudistusten kehitystä, koska yhtiö haluaa panostaa perusasioihin eli käytännössä mobiililaitteidensa suorituskyvyn, vakauden ja luotettavuuden parantamiseen. Tiedoista uutisoi Axios-verkkosivusto.

IT-jätin ohjelmistokehityksestä vastaava Craig Federighi ilmoitti työntekijöille uudesta fokuksesta yhtiön sisäisessä tiedotustilaisuudessa. Esimerkiksi kotinäkymään, in-car-näkymään, Mail-sovellukseen sekä kamera- ja editointinäkymiin liittyvät uudistukset aiotaan viivästyttää vuoden 2019 puolelle. On mahdotonta sanoa kuinka merkittävästä muutoksesta on loppujen lopuksi kyse.

Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan mitään syytä epäillä sitä, etteikö Apple esitteli iOS 12:n kesäkuussa WWDC-kehittäjätapahtumassa ja julkaisisi uudet iPhonet syyskuussa.

Käyttöjärjestelmän suorituskykyyn ja vakauteen keskittyvä fokus voi olla merkki siitä, että Apple on omista tilastoistaan havainnut iPhone-käyttäjien olevan aiempaa tyytymättömämpiä iOS:ään. Esimerkiksi kaatumisilmoituksia ja asiakaspalveluyhteydenottoja on voinut tulla Applelle aiempaa enemmän.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.