>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendon supersuosittu rallipeli, Mario Kart, saapuu älypuhelimiin

Matti Vähäkainu

Nintendon supersuosittu rallipeli, Mario Kart, saapuu älypuhelimiin
Nintendo on paljastanut melkoisen uutispommin älypuhelinpelien saralla. Yhtiö on viime vuosien aikana pyrkinyt panostamaan oikeastaan ensimmäistä kertaa älypuhelimiin ja tuonut muutamia huipputason pelibrändejä Applen ja Googlen puhelimiin.

Nyt vuorossa on kolmas pelisarja, joka saattaa räjäyttää pankin. Kyseessä on supersuosittu rallipeli Mario Kart, joka julkaistiin ensimmäistä kertaa 90-luvun alussa. Erilaisia Mario Kart -versioita on vuosien varrella julkaistu toista tusinaa, mutta tänä keväänä saapuva peli on ensimmäinen älypuhelinversio.

Pelin nimi on Mario Kart Tour ja peli saapuu seuraavan tilivuoden. Valitettavasti tiedot pelistä ovat tässä vaiheessa kovasti vähissä, mutta peliä voi tälläkin kertaa odottaa sekä Androidille että iOS:lle, joskin julkaisuajankohta voi vaihdella.

Seuraava tilivuosi tarkoittaa käytännössä, että peli julkaistaan aikavälillä tästä maaliskuusta ensi vuoden maaliskuuhun, joten kovinkaan tarkkaa päivää Nintendo ei ole vielä paljastanut.

Kyseessä ei tietysti ole ensimmäinen kerta, kun Mario Kart tuodaan kannettavaan laitteeseen. Pelejä on nähty vuosien aikana useissa Nintendon käsikonsoleissa, joihin lukeutuu hiljattain esitelty Nintendo Switch.Nähtäväksi jää kuinka paljon yhtäläisyyksiä Mario Kart Tourilla ja viime vuonna Switchille julkaistulla Mario Kart 8 Deluxella on.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.