Nintendon supersuosittu rallipeli, Mario Kart, saapuu älypuhelimiin

Matti Robinson

Nintendon supersuosittu rallipeli, Mario Kart, saapuu älypuhelimiin
Nintendo on paljastanut melkoisen uutispommin älypuhelinpelien saralla. Yhtiö on viime vuosien aikana pyrkinyt panostamaan oikeastaan ensimmäistä kertaa älypuhelimiin ja tuonut muutamia huipputason pelibrändejä Applen ja Googlen puhelimiin.

Nyt vuorossa on kolmas pelisarja, joka saattaa räjäyttää pankin. Kyseessä on supersuosittu rallipeli Mario Kart, joka julkaistiin ensimmäistä kertaa 90-luvun alussa. Erilaisia Mario Kart -versioita on vuosien varrella julkaistu toista tusinaa, mutta tänä keväänä saapuva peli on ensimmäinen älypuhelinversio.

Pelin nimi on Mario Kart Tour ja peli saapuu seuraavan tilivuoden. Valitettavasti tiedot pelistä ovat tässä vaiheessa kovasti vähissä, mutta peliä voi tälläkin kertaa odottaa sekä Androidille että iOS:lle, joskin julkaisuajankohta voi vaihdella.

Seuraava tilivuosi tarkoittaa käytännössä, että peli julkaistaan aikavälillä tästä maaliskuusta ensi vuoden maaliskuuhun, joten kovinkaan tarkkaa päivää Nintendo ei ole vielä paljastanut.

Kyseessä ei tietysti ole ensimmäinen kerta, kun Mario Kart tuodaan kannettavaan laitteeseen. Pelejä on nähty vuosien aikana useissa Nintendon käsikonsoleissa, joihin lukeutuu hiljattain esitelty Nintendo Switch.



Nähtäväksi jää kuinka paljon yhtäläisyyksiä Mario Kart Tourilla ja viime vuonna Switchille julkaistulla Mario Kart 8 Deluxella on.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.