Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: HMD:ltä tulossa suurempi Nokia 7 Plus -malli?

Puhelinvertailu

Kuvavuoto: HMD:ltä tulossa suurempi Nokia 7 Plus -malli?
Kiinalaissivusto Baidusta on löytynyt mielenkiintoista materiaalia tulevasta Nokia-puhelimesta. Kuvien ja tietojen mukaan kyseessä on Nokia 7 Plus -malli, joka on siis nimensä mukaisesti viime syksynä esitellyn Nokia 7 -mallin isompi versio.

Kuva ovat nähtävästi diaesityksestä, jossa kerrotaan laitteen ominaisuuksistsa. 5,2 tuuman kosketusnäytöllä varustetun Nokia 7:n isoveljen näyttö on kuvista päätellen 18:9-kuvasuhteella varustettu 6 tuuman näyttö.

Lisäksi diosta paljastuu, että laitteessa on kaksoiskamera, jonka sensorit ovat 12 ja 13 megapikselisiä ja tarjoavat vaihetunnistuksella toimivan automaattitarkennuksen. Selfie-kamera tarjoaa puolestaan 16 megapikseliä ja f/2.0-aukon.

Nokia 7 Plus on varustettu Qualcommin keskiraskaalla Snapdragon 660 -järjestelmäpiirillä, jossa on Adreno 512 -grafiikkapiiri ja kahdeksanytiminen suoritin.

Laitteesta löytyy heti julkaisun yhteydessä Androidin Oreo 8.0 -versio. Valitettavasti tiedot eivät kerro julkaisuaikataulua, mutta todennäköisesti odottaa ei tarvitse kovin pitkään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja