Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto esittelee väitetysti Huawein tulevaa triplakamerapuhelinta

Puhelinvertailu

Vuoto esittelee väitetysti Huawein tulevaa triplakamerapuhelinta
Huawei on nostanut viimeiset vuodet profiiliaan melkoisesti erityisesti täällä lännessä. Viimeisin huippupuhelin Mate 10 Pro on saanut varsin mukavan vastaanoton, mutta yhtiöltä on huhujen mukaan tulossa melkoisen erikoinen uutuusmalli, jonka myötä edeltäjät saattavat unohtua täysin.

Huippupuhelimissa on viimeisen parin vuoden aikana käytetty lähes jatkuvalla syötöllä kaksoiskameroita. Olipa kyseessä zoomilinssi, mustavalkosensori tai jokin muu ratkaisu, niin liki kaikki valmistajat ovat tarjonneet toisen kameran takakameran rinnalle.

Uuden vuodon mukaan Huawei on kuitenkin pistämässä paremmaksi ja tarjoaa uudessa älypuhelinmallissa peräti kolme takakameraa. Kyseessä on tietojen mukaan seuraava P-malli, joka seuraa siis viime vuotista P10-mallia.

Mallin nimestä ei tietysti ole tässä vaiheessa varmuutta, niin kuin ei oikeastaan mistään muustakaan, mutta sekä P11 että P20 nimeä on arveltu.Kamerat on joka tapauksessa sijoitettu tällä kertaa pystytasoon, kuten iPhone X:ssä. Lisäksi kameramoduulista vaikuttaa löytyvän kaksoissalama sekä kenties laseriin pohjautuva automaattitarkennus.

Tietysti tämän kaltaiset vuodot kannattaa ottaa melkoisella varauksella, joten jäämmekin odottelemaan virallisempaa julkaisua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja