Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hinnat lähtivät nousuun? Galaxy S9:n voi olla odotettua kalliimpi

Manu Pitkänen

Hinnat lähtivät nousuun? Galaxy S9:n voi olla odotettua kalliimpi
Helmikuun 25. päivä on jännittävä päivä, sillä silloin Samsung julkistaa Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -lippulaivapuhelimensa. Jännitys ei johdu siitä, että puhelimien yksityiskohdat olisivat pysytelleet suurelta yleisöltä salassa – päinvastoin, puhelimista tiedetään jo lähes kaikki. Jännitys liittynee eniten siihen, että kuinka moni ennakkoon paljastuneista tiedoista pitää lopulta paikkansa.

Lähinnä puhelimien hintatietoja ei ole onnistuttu vuotamaan, mutta muutaman päivän aikana blogimaailmassa on kiertänyt spekulaatioita Galaxy S9:n tulevista hinnoista. Mikäli spekulaatiot pitävät paikkansa, maaliskuun puolivälissä oletettavasti myyntiin tulevat puhelimet maksavat enemmän kuin edeltäjänsä viime vuonna.

Esimerkiksi TechRadarin lähteiden mukaan Galaxy S9 tulisi myyntiin Britanniassa 789 punnalla (889 euroa), mikä on 100 puntaa (112 euroa) enemmän kuin mitä Galaxy S8 maksoi julkistuksen jälkeen.Korealaisen ETNewsin mukaan Galaxy S9:n hinta Samsungin kotimaassa olisi 925 000–1 000 0000 wonia eli 688–744 euroa. Suorat valuuttamuunnokset tuskin kertovat puhelimen todellista jälleenmyyntihintaa Euroopassa, vaan päälle tulee todennäköisesti erilaisia veroja. Galaxy S8:n maksoi Etelä-Koreassa 1,02 miljoonaa wonia, joten ETNewsin perusteella painetta hinnan nousulle ei olisi.

Galaxy S8 maksoi viime keväänä Suomessa 829 euroa (Galaxy S8+ maksoi 929 euroa).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja