Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Emojipedia julkaisi esikatsauksen tämän vuoden uusiin emojeihin

Puhelinvertailu

Emojipedia julkaisi esikatsauksen tämän vuoden uusiin emojeihin
Unicode-päivityksen myötä näemmä jälleen älylaitteissa myös uusia emoji-kuvia. Kesällä julkaistava Unicode 11 -päivitys sisältää saman versionumeron Emoji 11 -päivityksen, jossa tuodaan kaikkiaan yli 150 uutta emojia.

Uutuuksiin lukeutuu muun muassa uusia kasvoja ja hiustyylejä, eläimiä, esineitä ja paljon muuta. Emojipedia onkin julkaissut ensimmäisen katsauksen uusiin kuviin YouTube-videolla.

Oheisella videolla nähdään miltä nämä uudet kuvat voisivat näyttää. Kukin alusta päättää tietysti käyttääkö Unicoden mukana jaettuja kuvia vai muokkaako niitä omakseen, mutta Emojipedian oletuskuvat tulevat varmasti tutuksi useimmille.

Mukana on muun muassa suomalaisille todennäköisesti tärkeäksi muodostuvat kylmä pää jääpuikkoineen sekä mökkitilanteesta kertovat sääski. Erikoisemmista voidaan mainita ruumiinosat jalka, jalkaterä, luu sekä hammas. Uusia eläimiä on noin tusinan verran ja ilmeisesti labrassa työskentelevät ovat saaneet äänensä kuuluviin, sillä mukana on labratakki, suojalasit, mikrobi, testiputki, petrimalja sekä DNA.Katsasta loput uusista emojeista alla olevalta videolta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja