WhatsAppilla voi siirtää rahaa – Ominaisuuden testaus alkaa

Manu Pitkänen

WhatsAppilla voi siirtää rahaa – Ominaisuuden testaus alkaa
WhatsApp on avannut intialaisille käyttäjilleen testattavaksi uusi mobiilimaksuominaisuuden, jonka avulla whatsappaajat voivat siirtää rahaa toisilleen pikaviestien muodossa. Vastaavaa ominaisuutta tarjoaa Yhdysvalloissa jo esimerkiksi Apple Viestit-sovelluksen kautta. Googlekin on testannut pitkään rahan lähettämistä sähköpostin liitteenä.

Beta-testaajille avautunut ominaisuus on tarkoitus ottaa käyttöön ensiksi Intiassa ja vasta sen jälkeen sen saatavuusaluetta laajennetaan muualle maailmaa. Intiassa mukaan on lähtenyt useita pankkeja, joten useimpien kiinnostuneiden pitäisi kyetä lähettämään rahaa sovelluksen kautta. Rahasiirto-ominaisuuden käyttöönotto vaatii oman puhelinnumeron vahvistamisen SMS-viestillä – ilmeisesti rahasiirrot laskutetaan käyttäjältä puhelinlaskun yhteydessä.

Intia on WhatsAppin suurin markkina-alue 200 miljoonalla päivittäisellä käyttäjällä. Lisäksi maassa on kukoistava yksityisyrittämisen kulttuuri, epävarma sähkönsaatavuus ja käteismaksamisessa piilee aina mahdollisuus varkauksille, joten mobiilimaksaminen kuulostaa luontevalta tavalta siirtää rahaa ihmiseltä toiselle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.