Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vähentää - Suomesta 425 työpaikkaa vaarassa

Puhelinvertailu

Nokia vähentää - Suomesta 425 työpaikkaa vaarassa
Nokia aloittaa yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat sekä verkkoliiketoimintaa että Nokia Technologies -ryhmää.

Yt-neuvottelujen piirissä on 350 henkeä Nokian verkkoliiketoiminnasta sekä 75 henkeä Nokia Technologies -liiketoimintaryhmästä. Oulun tehdas ei kuulu yt-neuvottelujen piiriin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

"Suunnitellut muutostoimenpiteet ovat välttämättömiä Nokian pitkän aikavälin kilpailukyvyn turvaamiseksi. Markkinaolosuhteet viestintäpalvelujen tarjoajien keskuudessa olivat edellisvuonna haastavat ja kuten olemme jo aiemmin todenneet, markkinan odotetaan edelleen supistuvan kuluvana vuonna. Menestyäksemme tässä markkinaympäristössä meidän on edelleen tehostettava toimintaamme kautta linjan, myös Suomessa. Tällaiset päätökset eivät ole helppoja, mutta teemme parhaamme toteuttaaksemme suunnitellut muutostoimet vastuullisesti ja tukemalla henkilöstöämme muutosprosessin aikana", kertoo yhtiön Suomen maajohtaja Tommi Uitto tiedotteessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.