>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

4G:ssä on vielä paljon potentiaalia – Uusi piiri tukee 2 Gbps:n latausnopeutta

Manu Pitkänen

4G:ssä on vielä paljon potentiaalia – Uusi piiri tukee 2 Gbps:n latausnopeutta
Vaikka 5G-verkkoja hypetetään mediassa ja muualla kuin viimeistä päivää, niin 4G-verkkojen hyödyntämisessä riittää roppakaupalla potentiaalia. Tästä osoituksena Qualcommin juuri esittelemä 4G-modeemi, jonka avulla dataa voidaan ladata verkosta älypuhelimeen sekunnissa jopa kahden gigabitin edestä.

Kahden gigabitin latausnopeus on kaksinkertainen Qualcommin nykyiseen modeemitarjontaan nähden, joten yhtiö on ottanut myöhemmin tämän vuoden lopulla saataville tulevalla Snapdragon X24 -piirillä huiman harppauksen eteenpäin Huima latausnopeus on saatu aikaan hyödyntämällä samanaikaisesti seitsemää eri taajuusaluetta, mutta tämän mahdollistamiseksi myös operaattorin verkon pitää tukea tekniikkaa.

Tällä hetkellä useimmat matkapuhelinverkot kykenevät korkeintaan kolmen eri taajuusalueen yhdistämiseen. Voi siis kestää hetken ennen kuin operaattorit päivittävät verkkojaan tukemaan viittä eri taajuusaluetta. 7 nanometrin tuotantotekniikalla valmistettu modeemipiiri sisältää tuen myös 4x4 MIMO -antennijärjestelmälle.5G NR -verkkoteknologia yleistynee alkuvaiheessa lähinnä kaikkein tiiviimmin asutetuilla ja kaikkein vilkkaimmin liikennöidyillä alueilla. 4G-verkon hopeutuminen siis edesauttaa matkapuhelinverkon nopeuden kehittymistä muilla alueilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.