>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple aikoo korvata iPhonen kameran TrueDepth-kameralla?

Manu Pitkänen

Apple aikoo korvata iPhonen kameran TrueDepth-kameralla?
iPhone X:n sisältämän TrueDepth-kameran avulla Apple on voinut korvata Touch ID -sormenjälkilukijan Face ID -kasvojentunnistuksella ja hyödyntää sitä täysin uusien ominaisuuksien pohjalla, kuten esimerkiksi animoji-hahmojen toteutuksessa. Tekniikassa lienee vielä paljon hyödyntämätöntä potentiaalia.

Ainakin Barclaysin analyytikot uskovat, että Apple kehittää parhaillaan komponenttitoimittajien kanssa uutta TrueDepht-kameraa, jota voitaisiin käyttää iPhonien takakamerana. Uudistettu kamera parantaisi iPhonen hyödynnettävyyttä AR-sovelluksissa ja lisäisi tarkkuutta. Takakameran rinnalle ilmestyisi todennäköisesti ainakin laserprojektori, jonka avulla kamera mittaa lähistöllä olevien kohteiden etäisyyttä.

TrueDepth-tekniikka ei ole tulossa iPhonen takakameraan Barclaysin mukaan vielä tänä vuonna, vaan ilmeisesti teknologia olisi valmis vasta vuoden 2019 malleja ajatellen. Apple on lähtenyt hyödyntämään laajennettua todellisuutta tarjoamalla sovelluskehittäjille ARKit-ohjelmointirajapintoja, joka helpottaa heidän työtä yhdistää digitaalista sisältöä kameran esittämään realistiseen ympäristöön. Tämän arvellaan olevan pohjatyötä myöhemmin markkinoille ilmestyviä AR-laseja ajatellen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.