Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG uudistuu – Lippulaivapuhelin julkistetaan vasta kesäkuussa

Manu Pitkänen

LG uudistuu – Lippulaivapuhelin julkistetaan vasta kesäkuussa
Venture Beatille kirjoittavan Evan Blassin tietojen mukaan LG poikkeaa totutusta julkaisusyklistä ja yhtiö aikoo esitellä Judy-koodinimellä tunnetun lippulaivapuhelimen vasta kesäkuussa. G6:n seuraajaa ei siis tulla näkemään MWC-messuilla.

Blassin mukaan Judy on G6:n todellinen seuraaja, mutta sitä ei kuitenkaan tulla nimeämään loogisesti G7:ksi, vaan yhtiö aikoo uudistaa nimeämiskäytäntöjään. Yhtiö yrittänee hakea uutta vauhtia älypuhelinliiketoimintaansa. Jää nähtäväksi miten G-sarjan lippulaivan julkaisun viivästyminen vaikuttaa V-sarjan lippulaivojen julkaisuun.

Judy-puhelimeen on Blassin tietojen mukaan tulossa Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 64 gigatavua tallennustilaa, neljä gigatavua käyttömuistia ja stereo-kaiuttimet ja tuki langattomalle lataukselle. Kaiken tämän lisäksi Judy kestää vettä, pöly sekä iskuja. Näyttön osalta LG on siirtynyt 6,1-tuumaiseen 18:9-kuvasuhteen Full Vision -näyttöön, jonka paneeliteknologiana käytetään uutta kirkasta MLCD+:aa. Paneelin kirkkaus nousee 800 nitiin, mutta virtaa kuluu 35 prosenttia vähemmän kuin tavallisessa IPS-paneelissa.MWC-messuilla LG:n on määrä esitellä uusia tekoälyominaisuuksia päivitetyn V30-puhelimen eli V30s:n kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.