Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita

Matti Vähäkainu

Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita
Facebook on kertonut tänään uudistuksista, joita se on tehnyt maailman toiseksi suosituimpaan viestisovellukseen. Kyseessä on tietysti WhatsAppin jälkeen Facebookin toiseksi suosituin viestikanava Messenger.

Päivityksen myötä Facebook Messengerillä pystyy helposti lisäämään video- tai äänipuheluun muita henkilöitä. Uudistus on yksinkertainen, mutta yhtiö uskoo, että se tuo helppokäyttöisyydellään paljon lisäarvoa.

Facebook Messenger tarjoaa sovelluksen alalaidassa valinnan, jonka avulla pystyy lisäämään puheluun henkilöitä omalta kaverilistalta. Mikäli kahden henkilön välisen puhelun on halunnut aiemmin muuttaa ryhmäpuheluksi, niin se on vaatinut puhelun lopettamista ja uuden aloittamista. Nyt Messengerissä henkilöiden lisääminen on helpompaa ja erityisesti mukavampaa.

Päivitys on saapunut niin Android- kuin iOS-laitteisiinkin maailmanlaajuisesti, joten suuntaa sovelluskauppaan päivittämään Messenger uuteen versioon, jotta saat toiminnon käyttöön.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.