>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio todellisessa syöksykierteessä – Sijoittajat pettyivät uutisiin

Manu Pitkänen

Rovio todellisessa syöksykierteessä – Sijoittajat pettyivät uutisiin
Vihaisten lintujen kiito muistuttaa Helsingin pörssissä tällä hetkellä ennemminkin syöksykierrettä, sillä tulosvaroituksen julkaisseen Rovio Entertainmentin osakekurssi on uutisen kirjoittamishetkellä yli 41 prosentin laskussa.

Rovio listautui pörssiin viime syksynä ja listautumisen järjestäjäpankit (Danske Bank, OP ja Carnegie) ovat suositelleet ostamaan Rovion osaketta. OP:n tavoitehinta on ollut Rovion osakkeelle 14 euroa, kun listautumisannissa osaketta tarjottiin 11,50 euron hintaan. Tämän päivän tulosvaroituksen seuranneen kurssilaskun jälkeen Rovion osakkeella on käyty kauppaa noin 5,80 euron hintaan.

Osakekurssin laskun taustalla on odotettua heikompi liikevaihto viime vuoden lopulla (73,9 miljoonaa euroa, odotus: 79,1 miljoonaa euroa). Myös oikaistu käyttökate jäi odotuksista. Suurimman pettymyksen sijoittajien keskuudessa aiheutti kuitenkin Rovion ohjeistus tälle vuodelle, liikevaihdon arvioidaan olevan 260–300 miljoonaa euroa. Rovion viime vuoden liikevaihto oli 297 miljoonaa euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.