Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S9:n julkistusvideo vuoti nettiin – Tällainen on S9

Puhelinvertailu

Samsungin on määrä tänään päivittää lippulaivapuhelinmallistonsa Galaxy S9:llä, mutta valitettavasti kovinkaan paljoa kerrottavaa kello 19.00 alkavassa julkistustilaisuudessa ei ole. Tästä ovat pitäneet huoli lukuisat tietovuodot. Tuoreimpana vuotona on Galaxy S9:n virallisen julkistustrailerin päätyminen julkisuuteen.

Video on katsottavissa alla. Puhelimen teknisiä tietoja videolla ei juurikaan käsitellä, mutta ohjelmistotason ominaisuuksia vilahtelee videolla sitäkin enemmän.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja