Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hakusessa edullinen ja tehokas älypuhelin – Uusi Nokia 6 tulee Eurooppaan

Manu Pitkänen

Hakusessa edullinen ja tehokas älypuhelin – Uusi Nokia 6 tulee Eurooppaan
HMD Global aloitti taipaleensa älypuhelinmerkkinä viime vuonna lanseeraamalla Kiinan markkinoilla Nokia 6:n. Tämän vuoden alussa tuli ajankohtaisesti päivittää tämä kyseinen puhelinmalli ja MWC-messuilla uudistetusta Nokia 6 esiteltiin kansainvälisille markkinoille.

Uusi Nokia 6 pohjautuu monilta osin edeltäjäänsä, mutta puhelimen runko on aikaisempaa pienempi ja kestävämpi: runko on valmistettu 6000-sarjan alumiinista, joka on käynyt läpi 11 tunnin kahden sävyn anodisointi- ja kiillotusprosessin. Lisäksi laitteen sisuksiin on pakattu suorituskykyisempää rautaa. Esimerkiksi järjestelmäpiirin osalta on siirrytty Qualcommin Snapdragon 630:een, jonka luvataan parantavan puhelimen suorituskykyä 60 prosentilla edeltäjäänsä verrattuna.

Puhelimessa on myös parannettu kaksipuolinen kuvaustoiminto, ZEISS-optiikkaa ja USB-C-pikalataus. Uudessa versiossa on myös Nokia-tilaääni sekä Android Oreo -käyttöjärjestelmä.

Puhelimesta tulee saataville kolme väriyhdistelmää: musta/kupari, valkoinen/rauta ja sininen/kulta. Uusi Nokia 6 tulee myyntiin huhtikuun alkupuolella, ja sen globaali keskimääräinen vähittäismyyntihinta on 279 euroa ilman veroja ja tukia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja